Виж всички новини
Отличия
Полезни връзки

Децата от Комплекса за социални услуги в Нова Загора вече се радват на подаръците си от „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД

https://www.tpp2.com/photos/news/361.jpg

       Най-голямата топлоелектрическа централата „ ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД за пореден път и тази година даде повод за радост на децата и младежите от Комплекса за социални услуги „Детство за всички” в новозагорското село Асеновец. Компанията откликна на нуждите на живущите в институцията и им подари над 20 гардероба, за да се чувстват възпитаниците на Комплекса още по-уютно и комфортно.
      Директорът на „Детство за всички” Георги Мангъров сподели, че с идеята за новите гардероби стаите на децата са още по-слънчеви и приятни за живеене. „Преди четири години бе направен основен ремонт на Комплекса за социални услуги, но голяма част от мебелите трябваше да се подменят. Благодарение на вас - „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД, за няколко години успяхме да подновим материалната база и децата са видимо доволни от това”, заяви директорът на Комплекса Георги Мангъров.
        Гардеробите, които днес „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД подари на децата, са изработени от служител в Ремонтно-механичната база на централата и са изцяло съобразени със съвременните тенденции и изисквания за функционалност.    
        В Комплекса за социални услуги „Детство за всички” в с. Асеновец живеят близо 40 деца.