Начало
Преведи на Български езикПреведи на Английски език
"ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2" ЕАД

Енергетици и миньори в зрелищен двубой на футболния терен

27 юни, 2022

https://www.tpp2.com/photos/news/662.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/663.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/664.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/665.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/666.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/667.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/668.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/669.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/670.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/671.jpg

Силов сблъсък имаше на теглене на въже 

Енергетици и миньори сътвориха зрелищен двубой на футболния терен, който предизвика много положителни емоции сред играчите и публиката. Отборите на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД и „Мини Марица-изток“ ЕАД показаха изключително футболно майсторство и спортсменство и след напълно равностойна игра в редовното време, не бе излъчен победител, като двубоят завърши 0:0. Стигна се до дузпи, при които по-концентрирани се оказаха футболистите на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД. Те се наложиха над своите опоненти с 4:1.

Преди началото на двубоя и отборите по теглене на въже на двете енергийни дружества премериха сили. Там предимството беше за състезателите на „Мини Марица-изток“ ЕАД, който надделяха в две от заложените три тегления.

С днешните двубои двете държавни енергийни дружества за поред път затвърдиха доброто си партньорство както на професионалния, така и на спортния терен.

Участниците бяха приветствани от изпълнителните директори на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД и „Мини Марица-изток“ ЕАД инж. Живко Динчев и инж. Илза Чинкова. Те им пожелаха здраве, късмет и много успехи в личен и професионален план.

Двубоите бяха поредното събитие, с което „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД отбеляза професионалния си празник Деня на енергетика.