Виж всички новини
Отличия
Полезни връзки

Жителите на с. Бисер получиха финансова подкрепа от „ТЕЦ Марица изток 2”ЕАД

https://www.tpp2.com/photos/news/88.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/89.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/90.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/91.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/92.jpg
https://www.tpp2.com/photos/news/93.jpg

       Дарение в размер на 22 210 лв. получиха пострадалите от наводнението в село Бисер жители от ръководството, служители и работници в „ТЕЦ Марица изток 2”ЕАД. С решение на Съвета на директорите дружеството удвои сумата, която предстои да бъде разходвана за строителни материали и обзавеждане домовете на нуждаещите се.

         „Всички ние – работници, служители и ръководство, бяха единодушни, че трябва да помогнем. Приехме присърце този доброволен акт, защото знаем, че средствата са изключително необходими за жителите на с. Бисер. Искаме, възможно най-скоро, да видим, че днешните руини ги няма. Дано по-бързо хората от селото подредят живота си и забравят какво им се случи преди месец”, заяви пред присъстващите в центъра на селото Руслан Германов - директор на дирекция „Административен, данъчен и финансов контрол” в ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД.

     След тези думи той и кметът на с. Бисер Златка Ангелова – Вълкова подписаха приемо-предавателния протокол за дарението в присъствието на областния управител на област Хасково Ирена Узунова. „Тези средства наистина са необходими на селото. Поклон пред онова, което сте направили”, заяви Ирена Узунова. На 6-ти февруари т.г. се скъса стена на язовир „Иваново”. Пострадали от приливната вълна бяха няколко харманлийски села – Бисер и Лешниково, Елена и Стойково. Село Бисер бе най-засегнато.