Начало
Преведи на Български езикПреведи на Английски език
"ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2" ЕАД

Първо място за „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД сред енергетиците в националните спортни игри „Приморско 2024“

23 май, 2024

https://www.tpp2.com/photos/news/828.jpg

Служители на най-голямата иновирана топлоелектрическа централа на Балканския полуостров „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД спечелиха първото място в комплексното класиране на XIII Национални спортни игри за работници и служители в системата на енергетиката „Приморско - 2024“, които се проведоха през месец май. Дружеството се представи с общо 49 състезатели в различни спортове, които с огромен хъс и майсторство извоюваха победата. 

„Изключително горд съм от постижението! Благодаря на ръководството на централата за разбирането да участваме в игрите, както и на всички спортисти от „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД за успешното им представяне!”, заяви Феодор Лабински – Председател на Синдикална секция към КТ „Подкрепа“ в „ТЕЦ Марица Изток 2“, и пожела същия успех и през следващата година.

Участниците от най-голямата топлоелектрическа централа в България се състезаваха с колеги от различни енергийни дружества в страната – „Национална електрическа компания“ ЕАД, „Български енергиен холдинг“ ЕАД, „Топлофикация – София“ ЕАД и др. Служителите на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД се включиха в 14 вида спорт, сред които: футбол, волейбол, тенис на маса, плажна борба, теглене на въже, стрийтбол и др.