Виж всички новини
Отличия
Полезни връзки

„ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД изпраща помощ от над 22 000 литра минерална вода за пострадалите от наводненията в с. Пет могили, Община Никола Козлево

https://www.tpp2.com/photos/news/296.jpg

     „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД дарява помощ от 22 680 литра минерална вода за пострадалите от наводненията в село Пет могили, Община Никола Козлево. Тежкотоварният автомобил ще потегли към шуменското село в четвъртък сутрин /26.06.2014 г./ от централата и в 13:00 ч. ще достави над 15 000 бутилки по 1,5 л. вода за всички нуждаещи се. За доброволците и хората, които работят на място по възстановяването на селото, ще бъдат осигурени и шапки, предвид затоплянето на времето и необходимостта от защита от слънчевите лъчи.  

     Село Пет могили е с прекъснато водоснабдяване и има спешна нужда от питейна вода. На 24.06. там и в още 4 села в региона беше обявено бедствено положение. Обилните валежи причиниха редица щети както върху имуществото на хората, така и върху водопреносната мрежа. 

     Ръководството на „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД изразява своята съпричастност към трудностите и изпитанията, на които са подложени пострадалите от природното бедствие.